Tikkurila-Seuran valmentajat kaudelle 2017 - 2018

Tikkurila-Seuran kauden 2017-2018 päävalmentajat valittu ja kesäharjoittelu käynnistynyt.

Tikkurila-Seura TikS ry:n toiminta on keskittynyt tyttöjen ja naisten koripalloiluun Itä-Vantaalla Tikkurilan alueella jo usean vuosikymmenen ajan. Tarjoamme koripalloharrastuksen pienten lasten kerhotoiminnasta aina harraste- ja kilpakoripalloon saakka.

Meille on tärkeää, että toimintaan osallistuvat lapset ja heidän vanhempansa kokevat upean harrastuksen lisäksi tärkeää yhteisöllisyyttä. Olemme tyytyväisiä, että olemme pystyneet tarjoamaan yhä useammalle vantaalaiselle sekä lähialueen eri ikäisille harrastajille mahdollisuuden pelata koripalloa kohtuullisilla harrastuskustannuksilla.

Meillä on joukkue kaikissa ikäluokissa yhdessä tai useammassa Eteläisen alueen sarjassa ja lisäksi pelaamme valtakunnallisia sarjoja niissä ikäluokissa, joissa sellainen järjestetään. 

TikS:n päävalmentajat 2017-2018

AT - Jari Kolehmainen

BT - Toni Leikas

CT-04 -  Joonas Ahola

CT-05 -  Sami Saarikoski

T-06 - Suvi Kaltiainen

T-07/08 - Riikka Karvonen

T-09 - Minna Salomaa

T-10 - Jasmiina Gharieb

Koriskoulu - Mari Kolehmainen

 

Lisäksi valtaosa apuvalmentajista on jo nimetty, mutta nimet täydentyvät vielä loppukevään aikana. Joukkueessa on kaksi tai useampi valmentaja.

 

Myös harjoitusten osalta valmistautuminen uuteen kauteen on osalla jo alkanut kesäharjoittelulla. Halukkaat voivat tulla tutustumaan joukkueiden harjoitteluun.

Joukkuekohtaisen kesäharjoitusten alkamisajan saa joukkueiden jojoilta.

Yhteystiedot löytyvät seuran nettisivuilta www.tiks.fi.