Pikkusudet-rieha Tikkurilassa - 330 lasta nautti liikunnan ilosta hymy korvissa

Syksyn ensimmäinen Pikkusudet-rieha järjestettiin keskiviikkona Tikkurilassa yhdessä Tikkurila-Seuran ja Rekolan Urheilijoiden kanssa. Tapahtuma kokosi 330 pientä koululaista sekä eskarilaista tutustumaan koripalloon. Liikunnan ilo paistoi kauas ja Pikkusudet-mitalit ripustettiin päivän päätteeksi tyytyväisten lasten kaulaan.

Pikkusudet-rieha on osa Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin yhteistä Pikkusudet-konseptia. Riehojen tarkoituksena on kerätä perheen pienimpiä tutustumaan koripalloon ja nauttimaan liikunnan ilosta lähellä kotia olevassa ympäristössä.

Vantaalla Tikkurilan Urheilutalolla liikunnallisia ja koripalloaiheisia rasteja pääsi kiertämään keskiviikkona yhteensä 330 lasta. Mukana oli eskarilaisia, 1. ja 2. luokkalaisia pieniä suloisia vipeltäjiä lähialueen kouluilta.

Pikkusudet2017 1

Tapahtumaa järjestämässä oli upea joukko Tikkurila-Seuran ja Rekolan Urheilijoiden aktiiveja.

Pikkusudet2017 2

Nuorimmat osallistujat olivat vasta 5-vuotiaita.

Jokainen punaposkinen lapsi sai päivän päätteeksi Pikkusudet-mitalin ja -juomapullon. Monen lapsen kasvoilla oli tyytyväinen ilme ja palkinnot otettiin ylpeinä vastaan.

- Jee, mä en oo ikinä saanut mitään palkintoa!, riemuitsi eräs 6-vuotias eskarilainen.

- Saanko mä tän ihan omaksi?, kysyi silmät suurina vuorostaan 1.luokan juuri aloittanut tyttö.

Lasten lisäksi Pikkusudet-riehaan olivat tyytyväisiä opettajat ja ohjaajat. Tapahtuma järjestettiin Tikkurilassa kolmannen kerran ja järjestelyt sujuivat loistavasti rutiinilla.  

- Nämä ovat lapsille hienoja tapahtumia. Seurana olemme aina mielellämme positiivisesti esillä ja tarjoamme unohtumattomia elämyksiä, tuumi Tikkurila-Seuran Junioripäällikkö Sami Saarikoski.

- Toivottavasti muutamat lapset innostuivat tätä kautta ja saamme seuroihin uusia harrastajia.

Pikkusudet2017 3

Liikunnan ilo paistoi tapahtumassa kauas. 
Kuvat: Veera Sääski /Koripalloliitto