Vuoden vaihtuessa

Henna vietti ihanan joululoman koto-Suomessa, mutta pian jatkuvat pelit taas Saksassa...

Saimme tappioputken katkaistua syksyn viimeisissä otteluissa. Tilille kertyi vielä yksi voitto sarjaotteluista sekä eteneminen puolivälieriin Saksan Cupissa.

Syyskausi päättyi kuitenkin ennen aikojaan minun joukkueeni osalta. Meillä oli tarkoitus olla syksyn viimeinen ottelu lauantaina 18.12.2010, mutta saman viikon tiistaina 14.12.2010 treenimme keskeytettiin kesken kaiken. Kaupungilta oli tullut ilmoitus, että kaikki koulut ja urheiluhallit suljetaan, koska katoilla on liikaa lunta ja on todettu sortumisvaara. Siihen loppui Chemcatsien syyskausi. Myös tämän takia putosimme sarjataulukossa viimeiseksi, koska meillä on yksi ottelu vähemmän kuin muilla. Sarjan ollessa niin kovin tasainen, jokainen piste on meille tulokkaille tärkeä. Onneksi puolet joukkueista on kuitenkin vain muutaman pisteen päässä toistaan joten pari voittoa voi nostaa joukkueen paikkaa sarjataulukossa monella pykälällä.

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen ensimmäiseen syksyyn koripalloammattilaisena. Olen kasvanut paljon sekä ihmisenä, että pelaajana. Uuteen arkirytmiin tottuminen vei hetken aikaa, mutta nyt kotona löhöillessä alkaa jo kaivata sitä urheilun tuomaa pirteyttä ja toisaalta myös tervettä väsymystä iltaisin. Joululomalla on väsyttänyt vain liiallinen syöminen. Olen minä muutaman kerran käynyt salilla juoksemassa ja kerran kävin myös TikSin naisten treeneissä hikoilemassa! Loma on kuitenkin loma ja se kuuluu pitää kun sitä annetaan. Meidän valmentaja lähetti vielä erikseen sähköpostia perään, että jos haluatte urheilla loman aikana, älkää pelatko koripalloa.

Joulu on nyt vietetty ja Uutta Vuottakin vietetään jo tänään. On ollut ihanaa olla kotona täysihoidossa pari viikkoa. Loma alkaa kuitenkin käydä vähiin ja kevään uudet haasteet odottavat Saksassa. Lähden takaisin töihin 4.1.2011 ja siitä se sitten taas alkaa. Vielä ehdin kuitenkin juhlistaa vuoden vaihdetta perheeni ja ystävieni kanssa.

Toivotan kaikille oikein mukavaa Uuden Vuoden aattoa ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!