Pelit

B-tytöille SM-Pronssia

 

 

 

B-tytöt SM-sarja 2015-2016

3.4.2016

TikS-HyPo - Helsingin NMKY

TikS-HyPon viimeinen Hyvinkäällä pelattava runkosarjan peli oli uusinta viime sununntain Scania Cupin viimeisestä pelistä. Siellä pelattiin Namikan kanssa tiukka peli ja tiukkaa oli nytkin aluksi. TikS-HyPo kyllä puolusti hyvin, mutta hyökkäyspeli meni hiukan sähläilyksi. Sama vika oli myös Namikalla. Kentällä oli irtopalloja ja TikS-HyPo oli niidne piminnassa sen verran tehokkaampi että vei erän 17-12. Toinen erä aloitettiin settan turhan löysällä puolustuksella. Namika otti kiinni ja meni jo pinnalla edelle. Sitten löytyi taas jostakin hyökkäystehoja ja elettiin mennä korille. TikS hilautui taas johtoon kun se vei erän niukasti 15-14.
Kolmas erä oli sitten TikS-HYPon näytöstä. Nyt puolustettiin upeasti ja hyökkäys toimi kuin unelma. Namika oli täysin aseeton kun TikS-HyPo riisti palloja, heitti läheltä ja kaukaa sisään ja vei vielä levypallotkin. Erä kotijoukkueelle 30-9 ja peli alkoi olla selvä. Viimeinen erä sitten pelattiin vain pois. Kumpikaan ei isommin puolustanut ja hyökkäykseen lähdettiin vähän puolivaloilla. TikS-HyPo vei tämänkin erän ansaitusti 16-14 ja koko pelin 78-49.  

Lue lisää...

B-tytöt VK1D 2015-2016

10.4.2016

SG-Girls - TikS-HYPo

Kauden viimeiseen valtakunnallisen ykkösen peliin matkattiin Lahteen SB-Girlsin vieraaksi. Alla oli voitto syksyn pelistä.

Kummallekin joukkueelle peli oli merkityksetön ja kentälle lähdettiin vain hakemaan hyvää suoritusta. Kumpikin oli ilmeisesti päättänyt hakea sitä hyökkäyksen kautta sillä puolustus unohtui molemmilta. Erä oli korintekokilpailu ja kotijoukkue oli siinä hiukan parempi ja vei erän 24-19. Toinen erä mentiin samaan malliin. TikS-HyPo tosin ei mainannut osua koriin millään. Kun levypallotkin hävittiin niin SB-Gitrls vei erän alun selvästi. Erän pariksi viimeiseksi minuutiksi TikS-HyPo vihdoin heräsi puolustamaan ja heittokin alkoi osua. Hyvän lopun ansiosta erä hävittiin vain niukasti 17-16.
Kolmannessa erässä TikS-HyPo aloitti hyvin ja otti jo kiinni. Mutta sitten alkoi tuomareiden pilli soida todella paljon vihreälle joukkueelle ja SB-Girls pääsi taas karkuun. Ei TikS nyt ihan noin paljon rumempaa peliä kyllä pelannut. Erä lopulta tasan 19-19. Myös neljännessä erässä otettiin ero kiinni. Kolmoset osouivat hienosti. Kakkoset taas heikommin ja lopulta kolmosten onnistunmisprosentti oli jopa parempi kuin kakkosten (50 ja 35).  Aivan loppuun saatiin taas TikSin virheet täyteen ja lopun levypallotilanteista SB-Girls pääsi vapariviivalle aika säännöllisesti. Niiden turvin peli kotijoukkueelle 74-68 vaikka TikS-HyPo vei viimeisen erän 12-14.

Lue lisää...